• Termoforming

  Termoforming

 • Termisk linjebøyning av akryl og plast tjenester

  Termisk linjebøyning av akryl og plast tjenester

 • Plastmaskinering, fresing og bøyning tjenester

  Plastmaskinering, fresing og bøyning tjenester

Tjenester

Stort utvalg tjenester innen plastmaskinering, fresing og bøyning.

 1. Vi tilbyr CNC og manuelle maskintjenester for prototyper, spesialtilpassede og plastbaserte deler i lavt volum. Vårt selskap kan produsere et bredt utvalg plastmaterialer med rask levering.
 2. Termisk linjebøyning av akryl og plast

  Linjebøyning er en effektiv prosess for å skape en, eller stramme radiusbøyninger, i formbare plastplater.
  Vår tjeneste med bøyning av akryl og plast sikrer et bredt utvalg produksjon innen forskjellige produkter og komponenter, fra akrylisk (PMMA, Plexiglass, Perspex) polykarbonat, ABS, Polyetylen (PE), PET-A, PET-G og så videre.

  Denne prosessen lar oss lage gjenstander som utstillingsstativ, brosjyredispensere, detaljlommer og akrylskilt, produsert fra et flatt materiale.

 3. Termoforming er en produksjonsprosess hvor en plastplate varmes opp til en temperatur hvor det kan bøyes til en bestemt form i en form, og behandlet for å skape et brukbart produkt. Denne prosessen resulterer i en stressfri, detaljert plastdel som gir deg friheten til å endre veggtykkelse og materialegenskaper uten dyre verktøyendringer. Dessuten er termoforming et økonomisk bedre alternativ for større deler med lavt volum. Ved sammenligning av reduserte kostnader for prototype og produksjon gir termoforming langt raskere produktutvikling.
 4. Vår nøyaktige kuttetjeneste lar deg betale kun for det du trenger.

  Bruk tjenesten til akrylperspex (pmma) for et utmerket alternativ til glass, eller velg polykarbonat for uknuselig glass og drivhus. Vi kan kutte alle typer plast som vi har på lager, som for eksempel: PET, PET-G, Nylon (Polyamid), PVC-skumplater, polyprofylen, ekstrudert acetal (POM).

  Vi kutter normalt med en nøyaktighet på +/- 1 mm. Dette passer majoriteten av kundene våre, og hjelper oss levere en god tjeneste.