Om oss

Nettsiden Norhage.no eies av TEHI AS. Norhage ble startet fordi stadig flere mennesker prioriterer å leve sunt. Mat er den viktigste delen i en sunn livsstil. Å dyrke grønnsaker, bær eller andre grønnplanter på egen hånd sikrer deg mat av aller høyeste kvalitet, og med maksimalt næringsinnhold. Ved å dyrke din egen mat vet du hva du spiser, og hva du har å tilby familien din, barna og barnebarna dine. Du vet også nøyaktig hvordan alt ble dyrket, helt fra start til slutt.

Vi forsikrer kundene våre om at drivhusene vi tilbyr holder veldig god kvalitet, vil fungere i lang tid, og er et godt produkt til en god pris. Drivhusene våre lages av stål, treverk eller aluminimum av topp kvalitet. Kun polykarbonat av beste kvalitet fra Tyskland eller Storbritannia benyttes. Våre kunder er 100 % fornøyd med våre drivhus.

Norhage.no er en nettbutikk og våre produkter er ikke utstilt noe sted. Du kan ta kontakt med oss så kan vi forsøke å arrangere at du kan dra og se på et drivhus vi har levert til andre kunder i nærheten av deg.

Ta også en kikk på våre andre produkter. Våre leverandører er nøye utvalgt slik at kundene våre kun får produkter av topp kvalitet!

Lev sunt og spis selvdyrket mat som du kan være 100 % sikker på!

Med vennlig hilsen

Teamet hos Norhage.no