Drivhuset Arched Klassisk på toppen av Color Hybrid

Vi fikk muligheten til å vise oss fram på fergen COLOR HYBRID. Der har vi fått stille ut vårt drivhus Arched Klassisk. Det ser veldig pent ut fra utsiden, og enda penere ut fra innsiden. De dyrker urter og tomater til restauranten sin der.

Arched Klassisk er sterke, produsert av galvanisert stål, og dekket med store plater. Selv om vi hjalp til med å bygge rammen, ble resten av arbeidet gjort av skipsbyggerne.

Rammen ble dekket med hvit maling, og vi må innrømme at det ser veldig stilig ut. Ekstra støtte for rammen ble bestilt, og nå er støtte montert på hver bue, i stedet for annenhver som i grunnpakken. De bad også om et annet bakvindu som var litt mer kompakt. En feil ble gjort med polykarbonat-platene som ble lagt horisontalt på fram- og baksiden. Alle kanalene bør gå ned mot bakken, for å unngå at kondens dannes og blir liggende inni kanalene. Det forkorter levetiden til platene og de kan bli grønne over tid.

På innsiden monterte de oppvarming og metallhyller for potter. Det ser meget bra ut.

Så, hvis du skal ta fergen fra Sandefjord til Strømstad, ta Color Hybrid, gå til toppen av 9. etasje og sjekk ut dette fantastiske prosjektet.

Drivhus ARCHED KLASSISK for å motstå stormer – på vannet!