Gummigulv for treningsrom

kr 3.867,00

Leveringstid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

+1

Gummigulv for treningsrom

Oppdag gummigulv for treningsrom

Hev standarden på ditt treningsområde med vårt førsteklasses gummigulv for treningsrom—et essensielt valg for både profesjonelle og private treningsområder. Dette høykvalitets gummigulvet er designet for å gi den perfekte balansen mellom holdbarhet, komfort og sikkerhet, slik at hver treningsøkt kan utføres på en stabil og robust overflate.

Vårt gummigulv utmerker seg med sine eksepsjonelle støtdempende egenskaper, noe som gjør det ideelt for tungt treningsutstyr og aktiviteter med høy belastning. Enten du løper, løfter vekter eller utfører dynamiske bevegelser, reduserer dette gulvet risikoen for skader samtidig som det forbedrer din totale treningsopplevelse.

Funksjoner og spesifikasjoner

  • Materiale: Laget av 100% resirkulert gummi, vårt gulv for treningsrom er et miljøvennlig alternativ som ikke går på bekostning av ytelsen.
  • Sklisikker: Utstyrt med en sklisikker overflate som gir maksimalt grep, selv under intense treningsøkter.
  • Holdbarhet: Motstandsdyktig mot slitasje, dette gulvet er designet for å tåle tung trafikk og de krevende forholdene i ethvert treningsmiljø.
  • Enkel installasjon: Fliser med låsemekanisme eller ruller for rask og problemfri installasjon, noe som sikrer en sømløs passform i ethvert rom.
  • Støydemping: Bidrar til å dempe støy og vibrasjoner, noe som gjør det perfekt for både kommersielle og private omgivelser.

Bruksområder

Vårt gummigulv for treningsrom er allsidig nok til å brukes i en rekke omgivelser:

  • Kommersielle treningssentre: Gir en holdbar og sikker overflate for et bredt spekter av øvelser og utstyr.
  • Hjemmegym: Forbedrer komforten og funksjonaliteten i ditt personlige treningsområde.
  • Idrettssentre: Egnet for områder dedikert til ulike sportsaktiviteter, og tilbyr en slitesterk og polstret overflate.
  • CrossFit og funksjonelle treningsområder: Tåler påkjenningene fra høyintensive treningsøkter og tungt utstyr.

Viktige merknader

  • Vedlikehold: Enkelt å rengjøre med vanlige rengjøringsmidler. Regelmessig feiing og sporadisk mopping vil holde overflaten som ny.
  • Tilpasning: Tilgjengelig i flere farger og tykkelser, slik at du kan tilpasse treningsrommets utseende og følelse.
  • Helse og sikkerhet: Laget av ikke-giftige materialer, og sikrer et trygt miljø for alle brukere.

Forvandle ditt rom i dag

Oppgrader treningsmiljøet ditt med vårt førsteklasses gummigulv for treningsrom. Det forbedrer ikke bare den estetiske appellen til rommet ditt, men bidrar også til en tryggere og mer komfortabel treningsopplevelse. Enten du skal sette opp et nytt treningsrom eller oppgradere et eksisterende, er vårt gummigulv den ultimate løsningen for å dekke dine behov. Ikke gå på kompromiss med kvaliteten—forvandle ditt rom i dag med gulv som er laget for å vare.

Tekniske spesifikasjoner

  • Dimensjoner: 1 200mm x 10 000mm x 4mm

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no