Login

Register

Login

Register

  • Drivhus Standard Klassisk

    Drivhus STANDARD

    8,805.00NOK23,020.00NOK

Drivhus STANDARD KLASSISK 

STANDARD KLASSISK drivhuset har en solid grunnleggende base, og har en ramme under basen som kan graves ned i jorden. Du behøver ikke støpe, treverk eller annet dyrt tilbehør for å feste drivhuset til bakken. Spar tid og penger!

På grunn av nåværende og framtidige kunder har vi utviklet en ny form og design på drivhuset. Den nye formen og designet på drivhuset er tilpasset klimaforholdene i Nord-Europa.

STANDARD KLASSISK – en ny modell av et moderne og kompakt drivhus. Designet med kjærlighet til deg. Vi anbefaler det til de som verdsetter kvalitet og holdbarhet.

 

Konstruksjon

 

Til konstruksjonen av drivhuset benyttes omegaprofiler. Omegaprofiler sørger for styrken. Høy kvalitet på materialene benyttet i drivhuset sørger for holdbarhet. Omega-profiler er laget av galvaniserte stålstriper. Den spesielle formen til rammen og høyden er perfekt for høye avlinger.

Drivhus sterke konstruksjon gjør det mulig å binde opp planter (tomater, agurker) og å henge potter og hyller direkte på rammen til drivhuset. På grunn av det uvanlige designet til drivhuset, blir ikke snøen liggende på toppen av drivhuset, den sklir enkelt ned.

STANDARD KLASSISK – verdi for pengene!

Til drivhus benyttes 6mm polykarbonatkanal som sikrer holdbarhet og lang levetid.

STANDARD KLASSISK inkluderer allerede et sterkt og høyt fundament.

Dørene til drivhus er laget av to deler.  Den øvre delen av døren kan brukes som et vindu / ventilasjon for ytterligere ventilasjonssystem i drivhuset.

drivhus-settene har allerede AUTOMATISK åpning av takvindu.

Drivhuset trenger ikke demonteres til vinteren.

Lengden til drivhuset  avhenger av dine behov, kan forlenges til 4, 6, 8 meter (2 meter lange forlengere benyttes).