Login

Register

Login

Register

  • drivhus standard klassisk

    Drivhus ARCHED KLASSISK

    7,520.00NOK20,850.00NOK

Drivhus ARCHED KLASSISK

Drivhus ARCHED KLASSISK har en solid grunnleggende base, og har en ramme under basen som kan graves ned i jorden. Du behøver ikke støpe, treverk eller annet dyrt tilbehør for å feste drivhuset til bakken. Spar tid og penger!

Drivhus Arched Klassisk gir langsiktig kvalitet til en lav pris. Dette er et av drivhusene med sterkest konstruksjon for hobbygartnere og profesjonelle.

Drivhus med buedesign anses som et av de sterkeste drivhusene på markedet. PÅ grunn av denne typen konstruksjon legger ikke snøen seg på toppen om vinteren, den sklir ned. Buede drivhus er luftige og brede, slipper inn mer solvarme og sollys, noe som er blant de viktigste betingelsene for en god innhøsting. Solstråler blir jevnt fordelt i buede drivhus, slik at alle planter mottar samme mengde varme og lys.

Sterk konstruksjon tillater opphenging av planter, hengepotter og hyller festet i rammen.

I 2011 ble drivhuset  designet for nordlige vind- og  værforhold. Det kan dekkes med 4mm eller 6mm plater av polykarbonat. Profilene til drivhuset KLASSISK er laget av 78 mm brede stålstriper. Zinktykkelsen i profilen – 275 gr / m2, oppfyller  svært høye kvalitetskrav. Metallet er rustfritt selv i aggressive miljøer.

Til ARCHED KLASSISK benyttes  polykarbonatkanal som sikrer holdbarhet og lang levetid.

med gummipakningsforsegling på polykarbonatkantene;

Rammen til drivhuset er laget av 1 mm galvaniserte stålprofiler og montert med M5-skruer;

Sterkt fundament

luftventilasjon i begge kortvegger på drivhuset;

trenger ikke demonteres til vinteren;

Lengden til drivhuset Arched Klassisk avhenger av dine behov, kan forlenges til 4, 6, 8 meter (2 meter lange forlengere benyttes.);

Bredde – 3m, høyde – 2,18m. Lengden til drivhuset Arched Klassisk avhenger av dine behov, kan forlenges til 4, 6, 8 meter (2 meter lange forlengere benyttes.) op til 24m lengde og mer!