Polykarbonat kanalplast plater – uknuselig solid og holdbart 
Polykarbonat plater av svært høy kvalitet laget i EU. Kanalplast du kan bestille på mål eller i standard størrelse. Vi leverer i hele Norge selve.
Varmeisolerende plast for uterom, vinterhager, altaner, terrasser og drivhus.
Polykarbonatplater (engelsk: polycarbonate )  – et solid og holdbart materiale som tåler sterke påkjenninger, er transparent med høy slagfasthet, høy stivhet, god dimensjons stabilitet. Materialegenskapene holder seg over et stort temperaturområde.
Den er bestandig mot vann, tynne mineral- og organiske syrer, oksidasjons midler, nøytrale og sure oppløsninger, alifatiske karbonhydrogenstoffer, fett, oljer og alkohol.
Les mer om polykarbonat og få tips om montering her.
Polykarbonat for drivhus i plastmateriale
Drivhusplater, bedre kjent som termoplast, er en gjennomsiktig plate av svært høy kvalitet. Dette er svært gunstig til for eksempel drivhus.
Det er flere ting som gjør polykarbonat perfekt til egne små grønne hager i drivhus. For det første kan sollyset trenge gjennom uansett hvor tykt glass man måtte velge, og så har det en isolerende effekt.
Skal du sette opp et drivhus selv, kan derfor slike plater av polykarbonat være løsningen. Husk at platene trenger noe klaring i forhold til at de ekspanderes og komprimeres ved temperaturendringer.
Drivhusplater er av høy kvalitet, her er noen av fordelene med dem:

Polykarbonat plater er termoplast av solid materiale
Lys og isolasjon er optimalisert med polykarbonat plater
Drivhus med polykarbonat plater gir gode resultat

Polykarbonat plater og kanaler
Polykarbonat er et overraskende isolerende materiale som plater og kanaler. Prosessen kalles ekstrudering og gir et skadebestandig ytre. Denne har lang levetid og beskytter blant annet mot UV-stråler, er optisk gjennomsiktig (lysgjennomslipp på 74-85%) og har lav vekt.
Vi gir deg 10 års garanti på dine polykarbonat plater!
Sikring av polykarbonat kanal
Ikke klem platene for tett sammen, og gi ekstra rom for ekspansjon ved temperaturforskjeller
POLYKARBONATPLATER UTVIDES VED VARMEGANG OG KRYMPES VED KULDEGRADER
Ta hensyn til termisk ekspansjon når du monterer polykarbonat plater. Disse ekspanderer mer enn vanlige glassplater, i alle retninger. Derfor må man gi ekstra plass når man monterer dem, både når det gjelder plater og konstruksjon. Montering uten å ta hensyn til dette kan føre til bøyd plate.
Tabellen over sammenligner ekspansjonen til polykarbonat platene i forhold til andre typer materiale. I praksis er det viktig å gi ekstra rom tilsvarende 3,5 mm. per meters lengde og bredde. Grafen under viser hvor stor temperaturforskjell som vil bøye en plate uten ekstra rom.
Polykarbonat kanalplast – et materiale du kan stole på
Polykarbonat – så gjennomsiktig og så uknuselig
Vi kjenner polykarbonat som termoplast eller bare PVC. Det er et materiale som ofte brukes i glass for sikring av verdier og bygningsmasse. Noen tror det er det samme som plexiglass, men polykarbonat er enda sterkere.
Med polykarbonat får man et uknuselig, ripefritt glass som ikke går an å trenge igjennom. Til og med sollyset får ikke tak i polykarbonatet, og derfor vil man ikke få falmede glassvinduer.
Men polykarbonat kan brukes til mye annet også, de har ulik form og bruksområde. Velg mellom Diamond, kanal eller andre typer polykarbonat!
Polykarbonat er svært bestandig og kan brukes i mange sammenhenger. Her er noen fakta om polykarbonat:

Polykarbonat kalles også termoplast
Et fleksibelt materiale med mange bruksområder
Karbonfibrene i polykarbonat er multiple og skaper en ugjennomtrengelig effekt

Lett kanalplast for husets uteområde
Kanalplast har flere unike egenskaper som gjør det til et yndet bygningsmateriale for uteområder som terrasser og altaner. Det er blant annet fordi kanalplast er gjennomhullet for å gi en lavere vekt. Dessuten er den ekstrudert, som betyr at den er komprimert for å bli enda sterkere, og den tåler vær og vind.
Kanalplast tåler det meste, og med sin lette vekt, blir den en naturlig byggekloss i alle uterom. Den er enkel å montere sammen med andre plater, og gir for eksempel perfekt lys fra sommersol og isolerer på kalde høstkvelder.
Kanalplast kommer i forskjellige tykkelser, og er sterkere jo tykkere den er. Spør en av de dyktige medarbeiderne våre om du trenger mer informasjon til ditt byggeprosjekt.
Her er noen fordeler som kanalplast har:

Kanalplast er lett og bestandig
Kanalplast gir perfekt lys på terrassens beste plass

Bruker man kanalplast til drivhuset, blir resultatet godt!
Drivhus Plast til hagens pryd
Det er altså naturlig å bruke plast av ulike slag til drivhus i hagen. Drivhuset er en enkel bygning av en stål –eller trekonstruksjon og plastplater til vindu. Disse plastplatene er viktige, fordi de gir sollys til planter og vekster. Riktig lysforhold gir akkurat det de trenger for å vokse, bli store og avgi frukter og grønt.
Plast er bøyelig, og tykkelsen avgjør hvor mye. Dessuten er plast lett, noe som gjør det lett for deg å montere det. Drivhus av alle slag er noe alle kan ha i hagen!
Selv om plast er noe vi prøver å redusere bruken av, har den en rekke fordeler som hjelper oss med å dyrke grønnsaker i drivhus:

Drivhus plast for perfekt lysgjennomstrømning
Drivhus av plast gir plantene det beste vekstmiljøet
Drivhus med plastplater gir perfekte vekstvilkår