Korrugert polykarbonat trapesplater rester

kr 112,00

Leveringstid: Leverings tid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at i høysesonger kan behandlingen ta lengre tid på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Korrugert polykarbonat trapesplater rester

Holdbare og allsidige polykarbonatplater for alle dine behov

Oppgrader dine gjør-det-selv-prosjekter og utendørs skjul med våre førsteklasses korrugert polykarbonat trapesplater rester. Disse platene er designet for å tåle elementene og er perfekte for en rekke bruksområder, og tilbyr både holdbarhet og stil. Enten du bygger et drivhus, en carport, eller bare legger til et beskyttende dekke til et utendørs område, er disse polykarbonatplatene den ideelle løsningen.

Nøkkelfunksjoner:

  • Overlegen UV-beskyttelse: Utstyrt med 1UV-beskyttelse, disse platene beskytter mot skadelige UV-stråler, noe som sikrer lang levetid og pålitelighet under tøffe værforhold.
  • Robust og Solid Struktur: Med en tykkelse på 1 mm er disse platene designet for å være sterke og motstandsdyktige, og gir en stabil og sikker struktur for dine prosjekter.
  • Perfekte Dimensjoner: Hver plate måler 1,04 m i bredde og 0,75 m i lengde, noe som gjør dem enkle å håndtere og installere, selv for gjør-det-selv-entusiaster.

Uslåelig tilbud: 50% rabatt på alle gjenstående varer!

Ikke gå glipp av dette utrolige tilbudet! Vi tilbyr 50% rabatt på all gjenværende beholdning av disse høykvalitets polykarbonatplatene. Dette er din sjanse til å få førsteklasses materialer til en brøkdel av prisen.

Skynd deg, lageret er begrenset! Dra nytte av dette spesialtilbudet i dag og forbedre dine prosjekter med materialer som leverer både ytelse og verdi.

Tekniske spesifikasjoner

  • Bredde: 1040mm
  • Lendge: 750mm
  • Tykkelse: 1mm
  • UV-beskyttelse: 1UV
  • Struktur: Fast

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no