Veggdrivhus VEGG 300

kr 12.948,00kr 36.951,00

+5

1: Konfigurere produktalternativer

3: Velg antall

Leveringstid: 2-4 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Veggdrivhus VEGG 300

Oppdag veggdrivhus VEGG 300

Forbedre hageopplevelsen din med Veggdrivhus VEGG 300. Dette førsteklasses, veggmonterte drivhuset er designet for å maksimere plass og effektivitet. Bygget av høykvalitets svensk furu, kombinerer dette drivhuset robusthet og estetisk appell, noe som gjør det til et perfekt tillegg til enhver hage eller terrasse.

Funksjoner og spesifikasjoner

Rammetype

Rammen til veggdrivhus er laget av høykvalitets impregnert svensk furu, som gir både robusthet og et elegant utseende. Impregneringsprosessen beskytter treverket mot råte og skadedyr, og sikrer lang levetid og minimalt vedlikehold. I tillegg er drivhusets buer laget av slitesterk kryssfiner, som gir en pålitelig struktur som kan tåle ulike værforhold året rundt.

Dekkmateriale

Velg mellom kanalpolykarbonat eller monolitisk polykarbonat for drivhuset ditt.

  • Kanalpolykarbonat: Tilbyr utmerket isolasjon og lysdiffusjon, noe som gjør det perfekt for å opprettholde en jevn intern temperatur.
  • Monolitisk Polykarbonat: Gir et elegant, gjennomsiktig utseende, forbedrer det moderne utseendet på hagen din samtidig som det sikrer optimal lysinntrengning og UV-beskyttelse.

Ekstra tilbehør til veggdrivhus VEGG 300

Veggdrivhus VEGG 300 leveres med et valgfritt takvindu. Dette takvinduet forbedrer ventilasjonen, noe som gir bedre luftcirkulasjon og temperaturkontroll inne i drivhuset. Det hjelper med å opprettholde et optimalt miljø for plantene dine, fremmer sunnere vekst og forhindrer overoppheting i de varmere månedene.

Viktige notater

Veggdrivhus VEGG 300 er designet for å monteres mot en eksisterende vegg, og utnytter plassen effektivt. Det inkluderer ikke en vertikal bakvegg, noe som gjør det viktig å ha en støttemur for installasjon. Sørg for at monteringsveggen er stabil og i stand til å støtte drivhusets vekt og struktur.

Ved å velge Veggdrivhus VEGG 300, investerer du i et høykvalitets, plassbesparende drivhus som kombinerer funksjonalitet med stil, perfekt for både nybegynnere og erfarne gartnere. For mer informasjon, se introduksjonsvideoen for drivhuset.

Standard pakke inkludert

  • Rammen
  • Dekkende materiale etter ditt valg
  • En enkel frontdør
  • Et bakvindu med mekanisk åpner
Ekstrautstyr
  • Takvindu med automatisk åpner

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Høykvalitets svensk furu
  • Dekkende: 6mm, 10mm, eller 16mm kanalpolykarbonat, eller 4mm monolytisk polykarbonat
  • Dimensjoner:
    • Bredde: 3m
    • Lengde: 2m, 3m, 4m, 5m, 6m
    • Høyde: 2,6m

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no