Reparasjonstape til plastfilm

kr 450,00

Leveringstid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Reparasjonstape til plastfilm

Oppdag reparasjonstape til plastfilm

La oss introdusere den allsidige reparasjonstape til plastfilm, din løsning for raske og effektive reparasjoner av drivhus- og tunnelfilmer. Denne høykvalitets tape er designet for å gi sterk adhesjon, slik at plastfilmene dine holder seg intakte og funksjonelle. Den er perfekt for både mindre og større reparasjoner, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy for alle som driver med jordbruk.

Funksjoner og spesifikasjoner

  • Universell anvendelse: Passer til ulike plastfilmer som brukes i jordbruk.
  • Sterk adhesjon: Holder fast under ulike forhold, inkludert kulde, varme og fuktighet.
  • Innendørs og utendørs bruk: Ideell for forskjellige miljøer, sikrer holdbarhet og beskyttelse.
  • Fuktighetsbestandig: Forhindrer vannskader og opprettholder filmens integritet.
  • UV-bestandig: Tåler langvarig eksponering for sollys, sikrer lang levetid.

Bruksområder

Perfekt for reparasjon av drivhus- og tunnelfilmer, gir denne tapen en sømløs reparasjonsløsning som passer godt til installasjonene dine. Den klare designen gjør at den opprettholder filmenes opprinnelige utseende, noe som gjør den egnet for både kommersiell og personlig bruk.

Viktige notater

For best resultat, påfør tapen på rene og tørre overflater. Oppbevar den på et kjølig og tørt sted for å bevare adhesjonsegenskapene.

Forvandle ditt rom i dag

La ikke mindre skader forstyrre dine jordbruksaktiviteter. Med reparasjonstape til plastfilm kan du enkelt gjenopprette funksjonaliteten til plastfilmene dine. Dens holdbarhet og brukervennlighet gjør den til en uunnværlig del av verktøykassen din. Oppgrader dine reparasjonsløsninger i dag og hold rommet ditt i topp stand!

Tekniske spesifikasjoner

  • Bredde: 80 mm
  • Lengde: 15m
  • Farge: Gjennomsiktig
  • UV-stabilitet: Ja

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no