Utvendig kledning av tre NTR/AB

kr 69,00kr 176,00

1: Konfigurere produktalternativer

2: Velg antall

Leveringstid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Utvendig kledning av tre NTR/AB

Forbedre utseendet og holdbarheten til utendørsstrukturene dine med våre førsteklasses fasade- og utendørspaneler i tre. Disse panelene er utformet for utvendig kledning på bygninger, gjerder eller andre utendørs konstruksjoner.

Panelene våre har en høvlet og en uhøvlet side, noe som gjør dem allsidige og gir mulighet for ulike etterbehandlingsalternativer, ettersom de fleste belegg og farger fester seg bedre på uhøvlet treverk. Kantene er rillet for ekstra tekstur og visuell appell.

Panelene våre er laget av høykvalitets PNSY-tre (furu) fra Nord- og Nordøst-Europa, og de er trykkimpregnert i henhold til standarder for trebeskyttelsesklasse AB. Dette sikrer at de egner seg for utendørs bruk og er motstandsdyktige mot råte, selv i områder med høy fuktighetseksponering.

Forbedre utseendet og levetiden til utendørskonstruksjonene dine med våre førsteklasses fasade- og utendørspaneler i tre, som er utformet for å tåle vær og vind og gi varig skjønnhet til uterommet ditt.

Spesifikasjoner:

  • Tresort: PNSY (furu)
  • Trebeskyttelsesklasse: NTR AB
  • Opprinnelsesregion: NNE Europe (Nord- og Nordvest-Europa)