Aluminium toppklemmeprofil

kr 140,00kr 340,00

1: Konfigurere produktalternativer

2: Velg antall

Leveringstid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Aluminium toppklemmeprofil

Toppklemmeprofilen i aluminium er en viktig komponent for sikker tilkobling av ulike typer plater, inkludert polykarbonat, pleksiglass og herdet glass. Laget av høykvalitets aluminium, sikrer denne klemmeprofilen et sterkt og holdbart hold, noe som gjør den ideell for både boliger og kommersielle bruksområder.

Enten du arbeider på et drivhus, terrasse, baldakin eller annen struktur som krever pålitelig sammenføyning av paneler, gir toppklemmeprofilen i aluminium en sømløs og effektiv løsning. Dens robuste konstruksjon forbedrer ikke bare stabiliteten til panelene dine, men bidrar også til den generelle estetiske appellen til prosjektet ditt.

Nøkkelegenskaper:

  • Allsidig bruk: Perfekt for tilkobling av polykarbonat, pleksiglass og herdede glassplater.
  • Slitesterk materiale: Laget av høykvalitets aluminium for langvarig ytelse.
  • Flere lengder: Tilgjengelig i forskjellige lengder for å passe ulike prosjektbehov.
  • Forbedret stabilitet: Gir et sikkert hold, og sikrer stabiliteten og sikkerheten til de tilkoblede panelene.
  • Estetisk appell: Gir en ren og profesjonell finish til installasjonene dine.

Sørg for lang levetid og estetisk kvalitet på installasjonene dine med toppklemmeprofilen i aluminium. Dens robuste og allsidige design gjør den til det perfekte valget for ethvert prosjekt som krever sikker sammenføyning av polykarbonat, plexiglass eller herdet glassplater.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Aluminium
  • Lengdealternativer: 2m, 3m, 4m, 6m

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no