Om oss

Hos Norhage er vi stolte av å være ledende i Skandinavia når det gjelder å levere høykvalitets polykarbonatplater og vakkert utformede drivhus i tre. Med over ti års erfaring har vi bygget opp et sterkt omdømme for å levere holdbare og innovative produkter som hjelper våre kunder med å forbedre sine uteområder.

Vår historie

Norhage ble grunnlagt for mer enn 10 år siden, drevet av en lidenskap for å kombinere funksjonalitet med eleganse i hagestrukturer. Vårt team er dedikert til å tilby bærekraftige og pålitelige løsninger for både privatpersoner og bedrifter. Gjennom årene har vi utvidet vårt produktsortiment for å møte de økende behovene til våre kunder, og i dag er vi et anerkjent navn i bransjen over hele Norge, Sverige og videre.

Hva vi tilbyr

Hos Norhage er vi stolte av å tilby en mangfoldig og stadig voksende produktkatalog som dekker et bredt spekter av kundebehov – enten du er en hobbygartner, en byggeprofesjonell eller en bedrift som ser etter materialer av høy kvalitet.

Vårt utvalg inkluderer et bredt spekter av byggematerialer, drivhusløsninger og hageprodukter, alle designet for å møte de høyeste standardene for holdbarhet og funksjonalitet. Fra allsidige polykarbonatplater i forskjellige former og farger til akryl- og plexiglassmaterialer kjent for sin styrke og klarhet, leverer vi løsninger som er like pålitelige som de er innovative.

I tillegg til våre førsteklasses byggematerialer tilbyr vi også skreddersydde trekonstruksjoner, som våre unike drivhus laget av svensk furu, som kombinerer naturlig skjønnhet med praktisk design som passer til enhver hage eller uteplass.

Vårt mål er å tilby produkter som ikke bare møter, men overgår forventningene til våre kunder, uavhengig av prosjektets størrelse eller omfang.

Norhage Industri – for bedrifter

I tillegg til våre produkter for privatpersoner, betjener vi også bedrifter gjennom vår B2B-plattform, Norhage Industri. Med en enda bredere katalog, spesielt designet for kommersielle prosjekter, leverer vi alt profesjonelle trenger for å lykkes med større byggeprosjekter og installasjoner.

Vår visjon og verdier

Hos Norhage tror vi på å tilby høykvalitets produkter som tåler tidens tann. Vår visjon er å levere pålitelige, bærekraftige materialer som hjelper våre kunder med å bygge, vokse og nyte sine uteområder. Vi er forpliktet til kvalitet, både i våre produkter og i den servicen vi leverer.

Kontakt oss

Du finner Norhage på alle de store sosiale medieplattformene, inkludert Facebook, Instagram og YouTube. Følg oss for de nyeste produktoppdateringene, tips og inspirasjon til hvordan du kan få mest mulig ut av dine hage- eller utendørsprosjekter.

Hvorfor velge Norhage?

Når du velger Norhage, velger du et merke som verdsetter kvalitet, holdbarhet og kundetilfredshet. Enten du er en hobbygartner eller en bedrift som ser etter pålitelige materialer, er vi her for å hjelpe deg med å nå dine mål med produkter som er laget for å vare.