LightPIU

+1

LightPIU: korrugerte solide polykarbonatplater

Det er en korrugert solid polykarbonat, tilgjengelig i forskjellige profiler og tykkelser. Produktet garanterer utmerkede fysiske og mekaniske egenskaper, overlegen støtmotstand og en bemerkelsesverdig elastisitet.

LightPIU ble opprettet for å møte de spesielle kravene til et marked i stadig utvikling som søker kvalitet uten å ofre rimelig.  Svært allsidig, LightPIÙ i kompakt polykarbonat tilbyr også utmerket lystransmisjon  og fra 2022 er den også tilgjengelig i den nye versjonen og får et enestående estetisk utseende uten å endre de vanlige egenskapene til soliditet og spenst.

LightPIU Goffrato er tilgjengelig i Greca og Onda 76/18 profiler, er ekstrudert i  korrugert  form og produseres i nøytral, opal, bronse eller annen farge på forespørsel.

Appelsin skallmønsteret på undersiden av arkene gjør det til en perfekt løsning for å lage takvinduer, pergolaer, verandaer og drivhus med en elegant og sofistikert profil, mens den homogene og mindre direkte spredningen av lys favoriserer tilstrekkelig beskyttelse av avlinger og plantasjer. .

LightPiU Luxe platene  er gjennomskinnelige bølgeplater med en spesiell diamantfinish designet for både innendørs og utendørs bruk.

Tykkelsen på 2,6 mm garanterer soliditet, styrke og motstand mot belastninger, samtidig som den beholder et elegant og moderne utseende takket være Luxe-finishen, sammensatt av små prismer som bryter lyset ved å reprodusere regnbuen.

Lightpiu Fibrall er en kompakt polykarbonatprofil laget spesielt for å matche “Fibrall”-profilen med en 177 mm stigningsseksjon og en gjennomsnittlig tykkelse på 1,2 mm. Lightpiu Fibrall stammer fra behovet for å lage takvinduer og lyspunkter i polykarbonat og ikke lenger i glassfiber, noe som gir en rekke fordeler: polykarbonat er lettere, enklere å legge og håndtere, det er også UV-beskyttet, mens glassfiber har en tendens til å gulne raskt og er mindre elastisk enn polykarbonat.

Egenskaper: 

  • God lysgjennomgang
  • Enkel/billig montering
  • Mulighet for langsgående/tverrgående overlapping
  • UV-beskyttelse
  • Komplett tilbehørssystem

Har du noen spørsmål eller ønsker å bestille? Venligst ta kontakt med oss på e-post info@norhageindustri.no