Plastskive med hette

kr 100,00kr 150,00

+2

1: Konfigurere produktalternativer

2: Velg antall

Leveringstid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Plastskive med hette

Sørg for lang levetid og integritet til kanalpolykarbonatstrukturene dine med våre plastplater med hetter. Disse platene er designet for å tilby omfattende beskyttelse mot vanninntrenging, og er en viktig komponent for alle som ønsker å sikre polykarbonatplatene sine uten behov for ytterligere profiler.

Produktfunksjoner:

  • Komplett beskyttelse: Disse runde plastskivene består av tre deler: en skumplastskive, en hovedskive og et deksel. Skumskiven fyller gapet mellom polykarbonatkanalen og hovedskiven, og hindrer effektivt vann i å trenge inn i kanalene. Dekselet dekker deretter skruehodet, og gir ekstra beskyttelse og en pen finish.
  • Holdbarhet: Laget av høykvalitets plast, er disse platene bygget for å tåle utendørsforhold, og sikrer at strukturene dine forblir sikre og vanntette i mange år framover.
  • Estetisk finish: Disse platene er tilgjengelige i gjennomsiktig og brun, og kan matches med polykarbonatplatene dine, og forbedrer det generelle utseendet til konstruksjonen din.

Applikasjon:

Ved festing av kanalpolykarbonatplater direkte på tak eller andre konstruksjoner uten profiler skrus polykarbonatet ofte direkte inn i kanalen. Dette kan skape sårbarheter der vann kan komme inn. Ved å bruke disse plastskivene med hetter kan du tette hullene som er laget av skruer, og beskytte både skruen og polykarbonatet, og sikre en profesjonell og ren finish.

Hvorfor velge våre plastskiver med lokk?

  • Enkel installasjon: Designet muliggjør enkel installasjon, og sikrer at selv de som er nye med gjør-det-selv kan bruke dem med letthet.
  • Allsidighet: Disse platene er egnet for en rekke polykarbonatarkfarger, og kan sømløst integreres i ethvert prosjekt.
  • Vanntett forsegling: Skumskiven skaper en effektiv barriere mot vann, og beskytter integriteten til strukturene dine.

Våre plastskiver med hetter er en praktisk og pålitelig løsning for sikring av polykarbonatplater. Ved å hindre vanninntrengning og beskytte skruehoder, sikrer de holdbarheten og den estetiske kvaliteten på konstruksjonen din. Enten du jobber med et terrassetak, drivhus eller et hvilket som helst annet polykarbonatprosjekt, tilbyr disse skivene beskyttelsen og finishen du trenger.

Oppgrader din polykarbonatinstallasjonsprosess i dag med våre høykvalitets plastplater med hetter, og nyt sjelefred når du vet at strukturene dine er godt beskyttet og visuelt tiltalende.

Tekniske spesifikasjoner

  • Pakkeinnhold: Hver pakke inneholder 25 stk.
  • Fargealternativer: Transparent og Brun.
  • Dimensjoner: Diameter er 39 mm, med en hulldiameter på 6 mm.

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no