Lysthus – Drivhus

kr 53.240,00kr 66.268,00

+11

1: Konfigurere produktalternativer

2: Velg antall

Leveringstid: 2-4 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Lysthus – Drivhus

Oppdag lysthus – drivhus

Forvandle hagen din til en frodig oase med vårt utsøkte drivhus. Denne elegante strukturen er designet for å sømløst kombinere funksjonaliteten til et drivhus med den estetiske appell til et lysthus. Enten du er en erfaren gartner eller nybegynner, vil dette drivhus gi det perfekte miljøet for plantene dine til å trives samtidig som det tilfører et snev av sofistikasjon til uterommet ditt.

Funksjoner og Spesifikasjoner

Vårt lysthus – drivhus er laget med omhyggelig oppmerksomhet på detaljer og kvalitet. Her er en nærmere titt på dets fremragende funksjoner og spesifikasjoner:

Rammetype

Rammen til vårt lysthus er konstruert av høykvalitets, impregnert svensk furu. Dette materialet er kjent for sin holdbarhet og motstand mot elementene, noe som sikrer at drivhuset ditt forblir solid og vakkert i mange år fremover. Den impregnerte furuen gir ikke bare styrke, men også en rustikk sjarm som forbedrer strukturens samlede estetikk. For å ytterligere forlenge kvaliteten og levetiden til rammen, anbefaler vi å behandle treverket med antiseptisk maling. Dette kan gjøres av deg, eller for din bekvemmelighet, kan vi tilby denne tjenesten for deg.

Dekkende Materiale

Velg mellom to overlegne dekkende materialer for å best passe dine behov og preferanser:

  • Solid Polykarbonat: Dette materialet gir utmerket isolasjon, som hjelper med å opprettholde en stabil intern temperatur for plantene dine. Det er også svært holdbart og slagfast, og gir pålitelig beskyttelse mot værforhold.
  • Herdet Glass: For de som foretrekker et mer tradisjonelt og elegant utseende, er herdet glass det ideelle valget. Det gir klar sikt, slik at du kan vise frem plantene dine vakkert samtidig som det gir robust beskyttelse og isolasjon. Vær oppmerksom på at ved bestilling av drivhus med herdet glass, må du også bestille monteringsservice for å sikre riktig installasjon og sikkerhet.

Viktige Notater

Når du investerer i et lysthus – drivhus, er det viktig å vurdere noen vedlikeholdstips for å sikre dets levetid og ytelse:

  • Snøfjerning: Om vinteren er det viktig å regelmessig fjerne snø fra toppen av drivhuset. Akkumulert snø kan bli utrolig tung, spesielt når den er våt, og kan utgjøre en risiko for kollaps. Ved å ta proaktive tiltak for å fjerne snøen, vil du bidra til å opprettholde drivhusets strukturelle integritet og forhindre potensielle skader.

Ved å følge disse retningslinjene kan du nyte fordelene med ditt lysthus – drivhus gjennom hele året, og skape et perfekt fristed for plantene dine og et imponerende tillegg til hagen din.

Hvis du ønsker drivhuset ditt i en annen farge, vennligst kontakt oss via e-post.

Invester i Din Hagesuksess

Vårt lysthus – drivhus er mer enn bare en hagestruktur; det er en investering i uterommet ditt. Med sine høykvalitets materialer, gjennomtenkte design og praktiske funksjoner, tilbyr det både skjønnhet og funksjonalitet. Bestill ditt i dag og opplev forskjellen som vårt førsteklasses drivhus kan gjøre i din hageopplevelse.

Standard pakke inkludert

  • Rammematerialer
  • Dekkematerialer
  • Nødvendige festemidler og skruer
  • Nødvendige profiler
  • Enkel inngangsdør, 1 stk

Takvinduer er inkludert i prisen:

  • For 6m2 er ett takvindu med automatisk åpning inkludert i prisen
  • For 12m2 er to takvinduer med automatisk åpning inkludert i prisen
  • For 18m2 er tre takvinduer med automatisk åpning inkludert i prisen

Tekniske spesifikasjoner

  • Bredde 3m
  • Lengde 4m; 6m
  • Høyde 2,9m
  • Sidevegghøyde – 1,4m
  • Dekket av 4 mm herdet glass eller 4 mm monolitt polykarbonat
  • Drivhusfundament er laget av 45mm x 95mm tre, hjørnebjelker 95mm x95mm, takbjelker 45mm x 70mm, sideveggsbjelker 45mm x 95mm

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no