Korrugerte Sinus polykarbonat takplater

kr 369,00kr 738,00

1: Konfigurere produktalternativer

2: Velg ekstra alternativer

3: Velg antall

Leveringstid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Korrugerte sinus polykarbonat takplater

Oppdag korrugerte sinus polykarbonat takplater

Forbedre takløsningene dine med de eksepsjonelle korrugerte sinus polykarbonat takplater. Laget av førsteklasses polykarbonat, gir disse platene imponerende holdbarhet, overlegen lystransmisjon og sterk motstand mot UV-stråler og støt. Perfekte for ulike bruksområder, kombinerer disse platene funksjonalitet med et tiltalende estetisk uttrykk, noe som gjør dem ideelle for både boliger og kommersielle prosjekter.

Funksjoner og spesifikasjoner

Korrugerte sinus-plater, laget av høykvalitets polykarbonat, kommer i forskjellige lengder og har en standard bredde, som gir fleksibilitet for ulike bruksområder. De gir utmerket UV-beskyttelse og lystransmisjon, med et unikt bølgeformet design og en ekstrudert kornstruktur som forbedrer det visuelle uttrykket.

Viktige funksjoner

Våre korrugerte polykarbonat sineplater tilbyr enestående ytelse og holdbarhet. Laget av robust polykarbonat, har de høy lystransmisjon og utmerket støtmotstand. Disse platene gir overlegen UV-beskyttelse og haglbestandighet, noe som gjør dem ideelle for lette takløsninger. Den ekstruderte kornstrukturen gir en visuelt tiltalende overflate, mens utvalget av transparente og fargede paneler sikrer effektiv solbeskyttelse og estetisk allsidighet for dekorative vinduer.

Installasjonsveiledning

Ved boring, bruk vanlige eller koniske bor med hulldiameter som er 2,5 ganger skruens diameter. Ved saging anbefales en hurtiggående sirkelsag med fin-tannet karbidblad. Skjær alltid på en flat overflate med dybdestopp for å unngå vibrasjoner og sikre jevne kanter.

Garantier

  • Haglbestandighet: Dekning mot haglskader opp til en viss størrelse
  • Beskyttelse mot gulning: Minimal gulning med svært lave DeltaE-enheter for blanke og fargede plater
  • Lysgjennomtrengningsgaranti: Mindre enn 10 % reduksjon i lysgjennomtrengning over tid

For mer teknisk informasjon, se vår tekniske data for Sinus polykarbonat og behandlingsinstruksjon for polykarbonat Sinus.

Forvandle ditt rom med polykarbonat tak i dag

Oppgrader dine utendørsområder med korrugerte sinus polykarbonat takplater. Med holdbarhet, lystransmisjon og beskyttelse er disse platene den perfekte løsningen for både funksjonelle og dekorative applikasjoner. Ikke gå glipp av muligheten til å transformere ditt miljø med dette pålitelige og estetiske takalternativet.

Tekniske spesifikasjoner

  • Profiltype: 76/18
  • Bredde: 900mm
  • Lengde: 2000mm, 3000mm, 4000mm
  • Tykkelse: 0,8mm
  • Farge: Klar
  • Takbelastning: 75 kg/m²
  • Vind/snøbelastning: 850mm
  • Krav til horisontal overlapping:
    • Takhelling 5°-15°: Minimum 200 mm
    • Takhelling over 15°: Minimum 150 mm
    • Veggflate: 100 mm

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no