Hengeskinne til lamellgardiner

kr 434,00kr 655,00

+4

1: Konfigurere produktalternativer

2: Velg antall

Leveringstid: 1-2 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Hengeskinne til lamellgardiner

Forbedre funksjonaliteten og utseendet til industriområdet ditt med vår opphengsskinne for persienner. Dette essensielle tilbehøret er designet for sikker montering av plastlameller, og sikrer et profesjonelt og polert utseende i alle omgivelser. Ideell for industriell bruk, hengende skinne for persienner kan installeres enten over eller direkte i døråpningen, og gir et robust fundament for dine vertikale persienner.

Produktfunksjoner

  • Industriell installasjon: Egnet for tunge applikasjoner, den kan monteres over eller direkte i døråpningen for allsidig bruk.
  • Sikker fundament: Gir en sterk base for å henge vertikale persienner, og sikrer at de forblir på plass og fungerer jevnt i krevende miljøer.
  • Essensielt tilbehør: Fullfør oppsettet ditt med lamellbeslag (vertikale blindbeslag) for et fullt funksjonelt system.

Oppgrader din industrielle plass med opphengsskinnen for persienner, det pålitelige valget for montering av vertikale persienner med letthet og presisjon. Perfekt for kommersielle og industrielle omgivelser, denne hengende skinnen sikrer at dine vertikale persienner er sikkert støttet og elegant vist.

For mer informasjon om de tekniske parametrene til PVC vertikale persienner, se den medfølgende lenken: PVC lamellgardiner techniske parameter (engelsk).

Anbefalinger

  • Sørg for at du har det nødvendige lamellbeslaget for et komplett vertikalt persienneoppsett.
  • Følg installasjonsretningslinjene for å sikre opphengsskinnen riktig og sikre lang levetid for de vertikale persienner.

Invester i opphengsskinnen for persienner for en holdbar, enkel å installere løsning som forbedrer funksjonaliteten og utseendet til dine vertikale persienner i alle industrielle omgivelser.

Tekniske spesifikasjoner

Lengde:

  • 985 mm
  • 1120 mm
  • 1500 mm

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no