Drivhus Tunnel

kr 6.957,00kr 20.475,00

+7

1: Konfigurere produktalternativer

3: Velg antall

Leveringstid: 2-4 uker. Vær oppmerksom på at behandlingstiden kan være lengre i høysesonger på grunn av økt etterspørsel.

Leveringskostnader: Fraktkostnader beregnes i kassen basert på din leveringsadresse.

Drivhus Tunnel

Oppdag drivhus Tunnel

Leter du etter å forlenge vekstsesongen og beskytte plantene dine mot tøffe værforhold? Da trenger du ikke lete lenger enn til drivhus Tunnel. Denne innovative drivhusløsningen er designet for å gi optimale vekstforhold for grønnsaker, blomster og urter. Enten du er en erfaren gartner eller nybegynner, tilbyr drivhuset en praktisk og effektiv måte å sikre at plantene dine trives året rundt.

Drivhus Tunnel utmerker seg med sin robuste konstruksjon, brukervennlighet og allsidighet. Den er perfekt for alle som ønsker å nyte ferske produkter selv i de kaldere månedene. Med sitt romslige interiør og materialer av høy kvalitet gir dette drivhuset det ideelle miljøet for plantevekst, og beskytter avlingene dine mot skadedyr og ekstreme værforhold.

Funksjoner og spesifikasjoner

Rammetype

Drivhus Tunnel har en slitesterk, galvanisert stålramme som sikrer stabilitet og lang levetid. Denne robuste rammen kan motstå kraftig vind og snø, noe som gjør den til et utmerket valg for ulike klima. Den galvaniserte belegningen beskytter stålet mot rust og korrosjon, og sikrer at drivhuset ditt forblir i topp stand i mange år.

Dekkemateriale

Dekkematerialet på drivhus Tunnel er av høy kvalitet polykarbonat. Dette UV-resistente og vanntette materialet gir overlegen beskyttelse mot skadelige solstråler og regn, og sikrer at plantene dine får riktig mengde lys og fuktighet. Det klare polykarbonatet gir også utmerket lysgjennomgang, noe som fremmer sunn plantevekst.

Ekstra tilbehør til drivhus Tunnel

Forbedre drivhus Tunnel med en rekke ekstra tilbehør designet for å optimalisere hageopplevelsen din. Du kan installere et takvindu for å forbedre ventilasjonen, som er avgjørende for å opprettholde ideelle temperatur- og fuktighetsnivåer inne i drivhuset. I tillegg kan en automatisk vindusåpner legges til for å sikre jevn luftgjennomstrømning, noe som reduserer behovet for manuelle justeringer.

Viktige merknader

Garanti

Drivhus Tunnel leveres med en omfattende garanti som dekker både rammen og dekkematerialet. Dette sikrer at du kan drive hagearbeid med sinnsro, vel vitende om at eventuelle feil eller problemer blir løst raskt. Garantien gjenspeiler tilliten til kvaliteten og holdbarheten til drivhus Tunnel.

Vinteranbefalinger

  1. Vi anbefaler å fjerne snø fra taket og sidene av drivhus Tunnel. Dette vil bidra til å forhindre skade i vintermånedene og opprettholde strukturens integritet.
  2. For å ytterligere beskytte drivhuset ditt, anbefaler vi å støtte taket med tre- eller stålbjelker for hver ramme om vinteren. Denne ekstra støtten vil bidra til å tåle tung snølast og sikre at drivhuset ditt forblir trygt og sikkert.

Invester i hagesuksessen din

Å investere i drivhus Tunnel er et smart valg for enhver gartner som ønsker å maksimere vekstpotensialet sitt. Dette drivhuset tilbyr en pålitelig og effektiv løsning for å forlenge vekstsesongen, beskytte plantene dine og øke avkastningen. Med sin kombinasjon av solid konstruksjon, materialer av høy kvalitet og valgfritt tilbehør, er drivhuset designet for å møte behovene til gartnere på alle nivåer.

Forvandle hageopplevelsen din med drivhus Tunnel og nyt rikelige avlinger år etter år. Bestill din i dag og ta det første skrittet mot en mer produktiv og hyggelig hageopplevelse.

Velg riktig størrelse for dine behov

Drivhuset kommer i en rekke lengder for å dekke ulike behov, fra små hageplasser til større kommersiell bruk. Her er en oversikt over drivhuslengdene og deres tilsvarende arealer:

  • 2 meter: 4m²
  • 4 meter: 8m²
  • 6 meter: 12m²
  • 8 meter: 16m²

Dette utvalget av alternativer lar deg velge den perfekte størrelsen for å passe dine spesifikke behov, og sikrer at du har god plass til alle hagearbeid eller forretningsbehov.

Standard pakke inkludert

  • Enkel inngangsdør (med to deler)
  • Bakvindu, 1 stk

Tekniske spesifikasjoner

  • Høyde: 2.1m
  • Bredde: 2.00 m
  • Lengde: fra 2.00 m
  • Ramme: Laget av galvanisert stål (1 mm tykke 78 mm bredde omegaprofiler)
  • Polykarbonat: 4-6mm kanal polykarbonat
  • Snølast: 240kg/m²
  • Vindlast: 23m/s

Du kan også være interessert

Oppdag flere produkter som utfyller dine behov! Utforsk vårt utvalg av relaterte varer som kan forbedre opplevelsen din og hjelpe deg med å nå dine mål.

Trenger hjelp? Kontakt oss

For personlig assistanse eller forespørsler er vårt dedikerte team her for å hjelpe. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er forpliktet til å gi deg eksepsjonell støtte og veiledning for alle dine behov.

+47 967 59 359

info@norhage.no